Csillámos ragasztó metallic - klasszikus piros - 20 ml/Dekorkuckó
dekorkucko logo
party dili hobbi dekor és ajándék shop

0  Ft   kosár
Termékek

Csillámos ragasztó metallic - klasszikus piros - 20 ml

Gyorsan és könnyedén feljavíthatod, átvarázsolhatod dekorációs kellékeidet evvel a csilámragasztóval. Karácsonyra, szilveszterre egyaránt használhatod, de a mikulásra szánt csomagolást is díszítheted bátran glitterrel. Talán a télapó nem fog pamnaszt tenni. :o)
Eredeti ár 1490 Ft
Akciós ár 990 Ft
Kedvezmény -500Ft
Állapotraktáron
Szállítási idő1-2 nap
Szállítási méretNormál csomag
Mennyiség dbCsillámragsztó - Klasszikus Piros - Metallic Glitter

 Kategória: csillám ragasztó, csillámos ragasztó, karácsony, szilveszter, dekor kellék, hobby alapanyag, kreatív termék, csomagolás, glitter. 

  Egységára: 27,5 Ft./ ml. 
  Tipp: pl. a mikulásvirág széleit is be tudod csillámosítani, vagy akár Valentin napra a sok piros szívekre is teheted. Eltörött, megsérült vagy csak fel szeretnél újítani valamit? Javítsd ki evvel a csillámos ragasztóval a hibákat. Meglátod te sem fogod észre venni az apró trükközéseket.

  Ajándékcsomagoláskor, ha nincs otthon megfelelő csomagoló anyagod, akkor egy sima selyempapírra írjál jókívánságot vagy rajzolj az alkalomnak, az ajándéknak megfelelő designt és máris egyedivé vált a szeretet csomagod. Hadd csillogjon villogjon az alkotásod. Közben a benned szunnyadó kreatív ember is kibontakozik a siker láttán és meglátod a csillámos ragasztó  lehetőségeit.  

Elérhetőség
Bolt neve: Dekor Kuckó
Székhely: 8800 Nagykanizsa, Zrinyi M. u. 15. I.em. (Célpont Üzletház)
Ügyvezető: Zombori Katalin
Telefon : +36 30 459 4461
E-mail: dkdekorkucko@gmail.com
Honlap: http://www.dekorkucko.hu/Dekor Kuckó-Vicces-tréfás ajándéktárgyak, dekorációs kellékek, Kreatív hobby és parti termékek.
© 2016. Minden jog fenntartva.