0  Ft   kosár     Pénztár

Kezdőlap   Elérhetőség   Üzemeltető adatai   Vásárlás menete   Szállítás   dekorkucko facebook oldala
party dili hobbi dekor és ajándék shop

Akár ingyenes szállítás
Új termékek
Akciós termékek

Csillámos ragasztó metallic - klasszikus piros - 20 ml

Gyorsan és könnyedén feljavíthatod, átvarázsolhatod dekorációs kellékeidet evvel a csilámragasztóval. Karácsonyra, szilveszterre egyaránt használhatod, de a mikulásra szánt csomagolást is díszítheted bátran glitterrel. Talán a télapó nem fog pamnaszt tenni. :o)
Ár 550 Ft
Állapotraktáron
Szállítási idő 1-2 nap
Mennyiség db
Csillámragsztó - Klasszikus Piros - Metallic Glitter

 Kategória: csillám ragasztó, csillámos ragasztó, karácsony, szilveszter, dekor kellék, hobby alapanyag, kreatív termék, csomagolás, glitter. 

  Egységára: 27,5 Ft./ ml. 
  Tipp: pl. a mikulásvirág széleit is be tudod csillámosítani, vagy akár Valentin napra a sok piros szívekre is teheted. Eltörött, megsérült vagy csak fel szeretnél újítani valamit? Javítsd ki evvel a csillámos ragasztóval a hibákat. Meglátod te sem fogod észre venni az apró trükközéseket.

  Ajándékcsomagoláskor, ha nincs otthon megfelelő csomagoló anyagod, akkor egy sima selyempapírra írjál jókívánságot vagy rajzolj az alkalomnak, az ajándéknak megfelelő designt és máris egyedivé vált a szeretet csomagod. Hadd csillogjon villogjon az alkotásod. Közben a benned szunnyadó kreatív ember is kibontakozik a siker láttán és meglátod a csillámos ragasztó  lehetőségeit.